Eveniment

Numărul teleormănenilor din centrele de carantină a scăzut sub o sută/ S-a redus semnificativ și numărul persoanelor izolate la domiciliu

La nivelul județului, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în cele trei centre de carantină aflate în funcțiune mai erau cazate, miercuri după-amiază, 94 de persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, și numărul acestora a scăzut semnificativ în ultima perioadă, astfel că, în prezent, pentru 334 de teleormăneni a fost impusă această măsură.

Pe de altă parte, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus se apropie de 100, la nivelul județului. Potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică, până miercuri la nivelul județului au fost înregistrate 95 de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2. Din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus și spitalizate în prezent, 31 primesc îngrijiri medicale la Spitalul Caritas, unitate medicală suport COVID pozitiv în județ, două fiind internate pe secția de terapie intensivă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.