Eveniment

Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 145 în Teleorman

145 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate la nivelul județului Teleorman de la debutul epidemiei de coronavirus și până miercuri, 3 iunie, cu un caz mai mult decât la informarea precedentă, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică.

La nivel național, în schimb, până miercuri, 3 iunie, au fost confirmate 19.699 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, 152 noi cazuri de îmbolnăvire fiind înregistrate în ultgimele 24 de ore.

De asemenea, din totalul persoanelor diagnosticate cu COVID-19, 13.800 au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale în care au fost tratate.

Pe de altă parte, până la transmiterea știrii, 1.288 de persoane și-au pierdut viața după ce au contactat noul coronavirus, între acestea și 11 din Teleorman.

În ceea ce privește persoanele aflate în carantină instituționalizată, la nivel național numărul acestora se ridică la 2.376, în timp ce în centrele aflate în funcțiune în județ, marți după-amiază mai erau cazate șapte persoane.

Pe de altă parte, 1.444 de teleormăneni erau izolați la domiciliu și monitorizați de autorități, marți după-amiază, în timp ce pe teritoriul tării numărul acestora a ajuns la 95.549.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.