Eveniment

Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 138 în județ; 97 de persoane s-au vindecat

10 persoane mai erau cazate, joi după-amiază, în centrele de carantină funcționale la nivelul județului, potrivit raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în timp ce numărul celor izolate la domiciliu a ajuns la 1.544. Majoritatea celor pentru care a fost dispusă măsura izolării sunt persoane care s-au întors din afara țării, din zone roșii și galbene de risc, după instaurarea stării de urgență.

Pe de altă parte, potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până joi, 28 mai, au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale 97 de persoane. Dintre acestea, transmit autoritățile, 60 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, unitate suport COVID- 19.

La nivelul județului, de la debutul epidemiei și până joi, 28 mai, au fost confirmate 138 de cazuri de COVID-19. Zece dintre persoanele diagnosticate au decedat după ce au contractat noul coronavirus.

Totodată, de la începutul epidemiei și până joi, 28 mai, la nivelul județului, au fost efectuate 1.612 teste COVID-19, dintre care 899 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.