Eveniment

Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 118 în județ; 89 de persoane s-au vindecat

89 dintre persoanele confirmate cu COVID-19 la nivelul județului Teleorman au fost declarate vindecate și externate din unitățile medicale în care au fost tratate, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Potrivit sursei citate, dintre acestea, 53 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, unitate suport COVID pozitiv.

Pe de altă parte, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină aflate funcționale la nivelul județului erau cazate, marți după-amiază, 127 de persoane, în timp ce alte 457 de persoane sunt izolate la domiciliu și monitorizate de autorități.

De la începutul epidemiei și până marți, 19 mai, la nivelul județului Teleorman, au fost efectuate 1.174 teste COVID-19, dintre care 458 în laboratorul coordonat de Direcția de Sănătate Publică Teleorman.

“Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20”, mai transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.