Sport

Nu se va juca play-off în campionatul judeţean! – “Vor promova echipe proporţional cu numărul de locuri disponibile”

prodanFinalul de sezon fotbalistic în campionatul judeţean a dat naştere la multe comentarii din partea publicului care urmăreşte competiţiile, în special cu privire la sistemul competiţional în ligile 4 şi 5. Despre acest lucru preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a ţinut să facă unele precizări, lămurind lucrurile şi din punct de vedere al statutelor şi regulamentelor.

“Pentru a putea participa la meciul de baraj, campioana judeţeană trebuie să îndeplinească numărul de 22 de jocuri în campionat, iar în acest sezon situaţia este clară, echipele vor atinge acest număr de jocuri. Deci, nu vom organiza play-off, trebuie să respectăm regulamentul, cel stabilit la începutul campionatului”, a spus oficialul AJF Teleorman. Acesta a ţinut să precizeze, foarte tranşant, faptul că “eu nu cred că fotbalul teleormănean este falimentar, cred că o pată ar trebui aruncată asupra oamenilor care gestionează acele echipe retrase. Noi, din punctul de vedere al AJF Teleorman, cred că am asigurat un campionat cât mai organizat, am căutat să asigurăm condiţii normale pentru comisii, care au dat decizii imparţiale, în opinia mea. Ce vină avem noi că echipa din Gălăteni s-a retras după trei etape, ce vină are AJF Teleorman că echipa din Botoroaga s-a retras din campionat, ca formă de protest, pentru că tot ea a făcut un fals grosolan?!”

În privinţa promovării în Liga a 4-a, preşedintele Stan Prodan a punctat următoarele: “În funcţie de locurile care trebuie completate, vor promova proporţional echipe din liga a 5-a, primele două, poate chiar primele trei din fiecare serie… nu ştiu, deocamdată nu pot să spun, vom vedea în vară ce va fi. Acum lucrăm la un proiect de Statut al Asociaţiei judeţene, prin care trebuie să prevedem faptul că sistemul competiţional trebuie să fie de apanajul Comitetului executiv, şi nu al Adunîării generale, cum este în prezent. Acest lucru a fost preluat şi de Federaţiei şi noi trebuie să facem la fel”.

B.Pană

One Comment

  1. Da, mai ai putin si vei lua tu intregul apanaj,asa cum faci cand au loc alegeri pentru functia de sef al fotbalului judetean!Nu vezi ba ca ai facut praf fotbalul asta judetean iar Voicila pe cel alexandrean? Mai lasati ba si pe altii,voi chiar nu ati inteles ca ce este mult se strica, pute?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.