Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Noul punct de lucru al ISU Teleorman de la Drăgăneşti-Vlaşca, inaugurat vineri, 6 octombrie

Astăzi, începând cu ora 10.45, se va desfăşura ceremonialul militar-religios cu prilejul operaţionalizării punctului de lucru al pompierilor de la Drăgăneşti-Vlaşca, potrivit purtătorului de cuvât al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta “A.D.Ghica” mr. Gelu Dragomir.
La eveniment au confirmat prezenţa : Carmen Dan, ministru MAI, dr. Raed Arafat, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi col. Dragne Daniel, inspector general al IGSU.
Noul punct de lucru al pompierilor militari de la Draganesti-Vlasca va deservi 11 localitati şi aproximativ 12.000 de locuitori.
Înfiinţarea unui nou punct de lucru pe raza judeţului are drept principal obiectiv scăderea semnificativă a timpului de răspuns al pompierilor la evenimente.
Localitatea Drăgăneşti -Vlaşca este tranzitată zilnic de aproximativ 3.000 de maşini, oportunitatea înfiinţării unui punct al ISU în zonă fiind cu atât mai mare.
Punctul de lucru este dotat cu 2 autospeciale şi a fost realizat cu sprijinul autorităţilor locale şi judeţene.
Violeta Mocanu

4 Comments

 1. Trandafirul galben says:

  Prin anii 2000 un popa nesimtit de pe la episcopia Alexandriei Chirita Niculae care acum se da la fund, facea propaganda unui tortionar local, ani de zile primar, mort intre timp, suspecti de afaceri dubioase impreuna.Cladirile fostului spital Draganesti Vlasca s au acordat fara aprobarea consiliului local ,abuziv popilor care au facut un soi de manastire zic ei .Tremurau toti in fata dictatorului local defunct acum. Chiar si cind era primar Bucur P. iar defunctul vice ,tot numitul dicta ,iar Bucur P.avea satisfactiile lui .Singur consilierul Gheorghe Bucur a cerut explicatii dar nu a fost sustinut de ceilalti consilieri .niste agarici si un secretar betiv defunct si ala .Se pupau popii de la episcopia Alexandriei cu fostul.La fel cu fosta casa a agronomului unde se ridica multe semne de intrebare.Acum la ceremonia de deschidere a punctului Isu DR Vl popii de la episcopie si madmoaselile de la ceea ce ei numesc manastirea Pantocrator s au tirat repede si nu au salutat macar pe primarul Ciuperceanu . Rusine popilor .Sa i scuture putin cu legalitatea constructiilor facute ilegal fara autorizatie de construire .Popii femei de la susnumita autointitulata manastire se lauda ca vin din familii cu multi bani si au spate puternic .Hai la dna cu ei .De remarcat frica sefului de la episcopie de contactul cu cetatenii .Nu are nici o legatura cu ei .Oare tipul pe cine o reprezenta ? Mai are si o voce gilgiita .De la fumul de tamiie sau de la tutun?L au ajuns pacatele si blestemul celor pe care ii minte ? Cu Ciuperceanu primar baiat sarac dar cinstit nu le mai merge popilor. Hai cumetre da drumul postarii.

 2. Petre Buca says:

  Felicitari in primul rind D lui primar prof.Ciuperceanu Ionut si D lui consilier judetean ing.Burcescu Catalin.D lor sint oamenii providentiali care in ultimul moment au aparut pentru a aduce pe drumul firesc al dezvoltarii comuna Draganesti Vlasca,o comuna care desi a avut intotdeauna un potential urias nu a fost gospodarita cu omenie de fostii edili ,edili care au falimentato.Fostii edili si inconstientii lor sustinatori , pling de furie ca echipa acestor doi tineri patrioti locali, dau lectii bosorogilor care se vroiau stapinii pe veci, ei si gastile lor pe viata cetatenilor din comuna.

  • Dan capitan de plai says:

   Jos palaria in fata d lui primar Ciuperceanu Ionut.De cind este el primar in sediul primariei Draganesti Vlasca este o atmosfera civilizata iar cetatenii sint respectati.Este o uriasa realizare a lui infiintarea punctului de lucru ISU in satul Draganesti Vl .De acesta va beneficia si nomenclatura mafioata din localitate care din fericire nu mai este la putere.Nesimtitii ,din invidie nu au participat la ceremonia de inaugurare a punctului ISU din Draganesti Vlasca .S au ofilit atit de tare trandafirutii incit nu au avut destula seva in instalatie sa participe nici la Ziua comunei Draganesti Vlasa, o alta istorica realizare a D lui primar Ciuperceanu Ionut in tandem cu bunul sau prieten consilierul judetean Burcescu Catalin.Deasemeni si d ul prof viceprimarul Pena Doru .Sa si pastreze aceasta echipa.Indivizi rauvoitori vor incerca sa i dezbine.cu diferite momeli .Sint insa prea inteligenti ptr. a fi manevrati .Bravo baieti.Oamenii cinstiti sint alaturi de voi si va sprijina .Celor care au furat comuna au de ce sa le tremure boxerii ,daca nu restituie ce au jecmanit.FORTA MAXIMA>

 3. FLOREA CĂTĂLIN IONUȚ says:

  O măsură care va salva multe vieți și bunuri materiale. Este de apreciat înființarea acestui punct de lucru al ISU. Sper că nu se vor opri aici și vor mai înființa și alte puncte de lucru, pentru siguranța cetățenilor!

Leave a Comment

*

code