Politic

Niţulescu a câştigat bătălia în instanţă cu jurnaliştii unui post de televiziune local

Carmen Dumitrescu

Unii dintre noi îşi amintesc probabil că în urmă cu ceva timp, când Teodor Niţulescu era prefectul judeţului Teleorman a avut loc un conflict în sediul instituţiei între acesta şi doi jurnalişti ai unui post de televiziune local. Subiectul a ajuns atunci pe posturile naţionale de televiziune, Niţulescu adresându-i-se unei jurnaliste în termeni deloc flatanţi, precum “nesimţită” şi “ordinară”. În consecinţă, cei doi jurnalişti au luat decizia de a-l da în judecată pe prefectul de la acea vreme, considerând că aceste comportamente trebuie să fie taxate atât de opinia publică, dar, mai ales, de instanţă. Se pare că lucrurile s-au clarificat, din punctul de vedere al instanţei, care a respins apelui celor doi jurnalişti, prin sentinţa civilă nr. 170 din 18 decembrie 2013, în dosarul 8964/740/2011, aşa că se poate spune că Niţulescu a câştigat bătălia în instanţă, chiar dacă în ochii opiniei publice, amintirea agresivităţii lui a rămas vie.

Niţulescu a declarat, după aflarea deciziei instanţei, că a utilizat cuvinte normale pentru descrierea jurnalistei şi că nu a considerat nicio secundă că a gestionat situaţia în mod greşit, atât din perspectiva sa personală, cât şi prin prisma exigenţelor funcţiei sale de la acel moment.

One Comment

  1. Am vrea sa cunoastem motivarea instantei de respingere!Oare onorata instanta daca era facuta, nu conteaza de cine, nesimtita sau ordinara (fara ghilimelele puse prost de cea care a scris articolul),i s-ar fi respins o eventuala plangere de o alta instanta ar fi fost multumita?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.