Eveniment

Nicoleta Voicu, noul subprefect al județului, a depus jurământul

În prezența secretarului general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, a prefectului județului, Liviu Dumitrașcu, și a unora dintre șefii instituțiilor publice deconcentrate, Nicoleta Voicu, noul subprefect al județului Teleorman, a depus, vineri, jurământul.

Doamnă Voicu, astăzi preluați o funcție cu multe provocări și vă cer să faceți echipă cu domnul prefect pentru a pune în practică atât programul de guvernare, cât și toate proiectele implementate pentru că este important ca oamenii să simtă că Guvernul României lucrează în interesul lor, nu al grupurilor de interese așa cum au făcut alte guvernări. 

Vă cer să vă implicați, să aveți o bună colaborare cu celelalte instituții, cu edilii și cu unitățile administrativ teritoriale din județ.

Eu vă asigur de tot sprijinul meu, al Premierului Orban și al colegilor mei”, a spus secretarul general adjunct al Guvernului, înainte de a da citire hotărârii de guvern privind exercitarea funcției publice de subprefect al județului de către Nicoleta Voicu.

La rândul său, după depunerea jurământului, Nicoleta Voicu a ținut să mulțumească Executivului Orban pentru susținere.

Mulțumesc Guvernului pentru încrederea acordată și celor care m-au susținut pentru a ocupa această funcție cu atât de multe responsabilități. Împreună cu domnul prefect și cu întreg colectivul instituției suntem deja o echipă care funcționează în beneficiul tuturor cetățenilor din județ. Suntem un real sprijin pentru toate autoritățile locale și îi ajutăm în toate demersurile lor pentru a face un  trai mai bun cetățenilor acestui județ. Îmi voi îndeplini atribuțiile cu responsabilitate și profesionalism și voi aplica întreaga mea experiență pentru soluționarea tuturor problemelor cu care mă voi confrunta”, a spus noul subprefect al județului.

Liviu Dumitrașcu i-a mulțumit fostului subprefect, Eugen Nicolae, pentru modul în care și-a îndeplinit atribuțiile în cele șase luni de zile în care a ocupat funcția, mai ales că a fost vorba despre o perioadă dificilă, în care județul s-a confruntat cu pandemia de coronavirus. Totodată, prefectul județului a asigurat-o pe Nicoleta Voicu de tot sprijinul său.

Aș vrea să încep prin a-i mulțumi domnului Eugen Nicolae pentru buna colaborare pe care am avut-o în această perioadă, o perioadă care, după cum știm cu toții, nu a fost lipsită de probleme… Îi urez mult success în continuare domnului Nicolae, știm că este un bun finanțist și sper să continue în aceeași linie. O felicit pe doamna Voicu pentru numirea în funcție, o cunosc de foarte mult timp și știu că este o profesionistă. Vine din interiorul Instituției Prefectului și cred că asta este un mare avantaj, știu că este ambițioasă și că va avea toată disponibilitatea pentru respectarea legalității la nivel de județ. O asigur de tot sprijinul meu pe durata colaborării”, a spus și prefectul județului, Liviu Dumitrașcu.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.