Eveniment

Niciun caz nou de infecție cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, în Teleorman/Numărul persoanelor infectate rămâne la 96

Numărul total de persoane infectate cu noul coronavirus rămâne la 96, la nivelul județului Teleorman. Potrivit ultimei raportări a Institutului de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului nu a fost înregistrat niciun caz de infecție cu SARS-CoV-2.

Cea mai recentă informare a Grupului pentru Comunicare Strategică arată că, la nivelul județului Teleorman, au fost confirmate, până vineri, 24 aprilie, 96 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, la fel ca și în informarea de joi, 23 aprilie.

La nivel national însă, până vineri, 24 aprilie, au fost confirmate 10.417 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.817 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 552 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, între care și trei persoane din Teleorman. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 321 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.