Eveniment

Niciun caz nou de infecție cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, în Teleorman/ Numărul persoanelor infectate rămâne la 105

Numărul total de persoane infectate cu noul coronavirus rămâne la 105, la nivelul județului Teleorman. Potrivit ultimei raportări a Institutului de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului nu a fost înregistrat niciun caz de infecție cu SARS-CoV-2.

Cea mai recentă informare a Grupului pentru Comunicare Strategică arată că, la nivelul județului Teleorman, au fost confirmate, până luni, 4 mai, 105 cazuri de infecție cu noul coronavirus, la fel ca și în informarea de duminică, 3 mai.

La nivel national însă, până luni, 4 mai, au fost confirmate 13.512 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică, cu 349 de noi cazuri raportate de la precedenta informare.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 5.269 au fost declarate vindecate și externat, 400 în ultimele 24 de ore, conform informării Grupului de Comunicare Strategică.

Totodată, până la transmiterea știrii, 803 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, între care și șase persoane din Teleorman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.