Eveniment

Niciun caz nou de infecție cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, în Teleorman

Numărul total de persoane infectate cu noul coronavirus rămâne la 146, la nivelul județului Teleorman. Potrivit ultimei raportări a Institutului de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului nu a fost înregistrat niciun caz de infecție cu SARS-CoV-2.

Cea mai recentă informare a Grupului pentru Comunicare Strategică arată că, la nivelul județului Teleorman, au fost confirmate, până vineri, 5 iunie, 146 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, la fel ca și în informarea de joi, 4 iunie.

La nivel national însă, până vineri, 5 iunie, au fost confirmate 20.103 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică, cu 195 de noi cazuri raportate de la precedenta informare.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.145 au fost declarate vindecate și externat, conform informării Grupului de Comunicare Strategică.

Totodată, până la transmiterea știrii, 1.308 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, între care și 11 persoane din județul Teleorman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.