Nemulțumirile deputatului Boboc: “Toți cei care au tratat aceste alegeri cu spatele trebuie să plece din funcțiile deținute”

Mulțumit de rezultatul obținut de PSD în Teleorman, la alegerile prezidențiale, deputatul PSD Valentin Boboc are, însă, și unele nemulțumiri când vine vorba de unii dintre colegii săi de partid. Astfel, susține acesta, unii dintre social-democrații cu funcții nu s-au implicat mai deloc în campanie, iar rezultatele s-au văzut la urne, unde PSD nu a mai “strălucit”, ca altădată.

“În Teleorman am obținut un rezultat bun, chiar foarte bun, dar se putea și mai bine dacă toți colegii mei, care au primit funcții de la partid, s-ar fi implicat în această campanie măcar pe jumătatea importanței funcțiilor ocupate. Mă refer acum la colegele mele, Carmen Dan și Violeta Răduț, de exemplu, care după ce au primit funcții de la partid au stat în expectativă. Carmen Dan a lipsit cu desăvârșire din această campanie, cât despre Violeta Răduț… s-a implicat cu câteva poze pe Facebook. Sunt oameni care au fost, pur și simplu, parașutați în funcții, care nu au fost membri PSD decât în ziua în care și-au depus candidatura și care, după aceea, au uitat de ceea ce a făcut partidul pentru ei”, a precizat deputatul PSD de Teleorman Valentin Boboc.

În ceea ce privește rezultatul bun obținut de organizația județeană a PSD, deputatul Valentin Boboc a precizat că se datorează implicării activului de partid, dar că un rol extrem de important l-a avut președintele organizației Adrian Gâdea, care “a coordonat extraordinar activitatea membrilor de partid”.

“Îl apreciez în mod deosebit pe președintele Adrian Gâdea, care a coordonat în mod extraordinar activitatea și a motivat fiecare membru să se implice în această campanie. Într-un partid este foarte importantă munca de echipă, munca depusă de fiecare membru de partid în parte, dar este la fel de important să existe o persoană care să coodoneze această muncă”, a completat Valentin Boboc.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/rezultatele-alegerilor-prezidentiale-in-localitatile-din-teleorman/

Deputatul PSD de Teleorman are nemulțumiri mari când vine vorba de rezultatele obținute de social-democrați la nivel național, mai ales în județele conduse de lideri PSD care ocupă funcții de conducere în Parlament.

“Voi cere în cadrul structurilor din Camera Deputaților demisia celor care ocupă funcții importante și au obținut rezultate extrem de slabe. De exemplu, liderul de grup de la Cameră, deputat de Timiș, a obținut un rezultat extrem de slab la Timiș. Acest om nu poate să vină și să-mi spună mie ce să fac în Camera Deputaților. Toți cei care au tratat aceste alegeri cu spatele trebuie să plece din funcțiile deținute în Camera Deputaților. Au tratat acum alegerile cu indiferență și au impresia că la alegerile locale rezultatul va fi altul. Nu va fi altul, pentru că un alegător pierdut de PSD, pierdut rămâne”, a explicat Valentin Boboc.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/in-teleorman-viorica-dancila-a-obtinut-cu-aproximativ-30-000-de-voturi-mai-mult-decat-klaus-iohannis/

 

Leave a Comment

*

code

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.