Eveniment

Nelu Ploieşteanu, Bere Gratis, Delia şi Holograf, printre vedetele invitate să cânte de Zilele Alexandriei

deliaMonica DUMITRESCU

Zilele municipiului Alexandria vor fi sărbătorite peste mai bine de două luni, însă organizatorii au încheiat deja contracte cu vedetele care vor urca pe scenă la ediţia din acest an. Evenimentul se va desfăşura în perioada 28-30 august 2015, în fiecare zi fiind programaţi să urce pe scenă pentru a-i încânta pe alexăndreni şi nu numai, cunoscuţi şi îndrăgiţi artişti de muzică uşoară şi populară. Potrivit unui anunţ postat de primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, pe reţeaua de socializare Facebook, în prima zi a manifestărilor pe scena din Alexandria vor susţine recitaluri Nelu Ploieşteanu, Maria Buză şi Ionel Tudorache. Pe 29 august este programată să vină la Alexandria trupa Bere Gratis, iar în ultima seară atmosfera va fi încinsă de Lidia Buble, Delia şi Holograf.

Municipalitatea le va face o surpriză şi copiilor pentru care a fost invitată să susţină un spectacol trupa de teatru pentru copii Gaşca Zurli. Spectacolul se va desfăşura în dimineaţa zilei de 29 august.

Pe lângă spectacolele susţinute de vedetele naţionale, manifestările dedicate sărbătoririi Zilelor Muncipiului Alexandria 2015 vor cuprinde, ca şi în anii precedenţi concursuri, simpozioane, expoziţii, activităţi cultural artistice şi sportive dar şi surprize pe care, cel puţin deocamdată organizatorii nu le-au dezvăluit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.