Neatenția l-a băgat în spital pe un bătrân din Nenciulești

Un bărbat de 87 de ani, din Nenciulești, a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină pe DJ 601F, pe raza localității, în timp ce mergea pe bicicletă și a schimbat direcția de mers fără să se asigure, informează IPJ Teleorman.

Polițiștii din municipiul Alexandria au fost informați de producerea evenimentului rutier luni, 10 septembrie, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului, oamenii legii au constatat că bărbatul, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 601F, pe raza localității Nenciulesti, din direcţia Păru Rotund către Mavrodin, a schimbat direcţia de mers către stânga, fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiul Alexandria, care conducea autoturismul în aceeaşi direcţie de mers şi se angajase în depăşirea regulamentară a acestuia.

Reprezentanții IPJ Teleorman precizează că, în urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, potrivit sursei citate, ambele persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă ”, urmând a se propune soluție prin Parchet. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code