Sport

Multe sancţiuni dictate pentru oficialii echipelor – Echipa din Siliştea, penalizată pentru non-combat!

În ultima şedinţă a Comisiei de disciplină a AJF Teleorman s-a luat în discuţie unul din cazurile cele mai curioase privind non-combatul, în care protagonistă a fost echipa Tineretul Siliştea. Mai exact, prin minutul 80 al jocului Blejeşti – Siliştea, nemulţumiţi de o decizie a arbitrului, oaspeţii au hotărât să nu mai joace mingea, timp de vreo două minute, permiţând gazdelor să marcheze de trei ori. Acest lucru a fost semnalat în raportul de joc de arbitru, iar Comisia a decis penalizarea echipei Tineretul Siliştea cu 400 lei penalizare (s-a menţinut rezultatul din teren, 7-2).

De asemenea, în ultima şedinţă, membrii Comisiei au întors două rezultate, în urma contestaţiilor; Flacăra Liţa a câştigat jocul de la Drăgăneşti Vlaşca (4-1 în teren pentru gazde), plus o penalitate de 800 lei echipei Viitorul, iar Atletic Orbeasca s-a impus în jocul de juniori de la Merişani, plus o penalizare de 300 lei.

În privinţa retragerii din teren, în min. 90+5, a echipei Voinţa Saelele, Comisia a omologat jocul cu 3-0 pentru Unirea Brânceni, şi o penalizare de 600 lei.

Alte decizii ale Comisiei de disciplină a AJF Teleorman luate în şedinţa de săptămâna trecută au fost:

– oficiali sancţionaţi: Marian Cotea (maseur Flacăra Călineşti), pentru proteste la deciziile arbitrilor, suspendare două jocuri (penalizare 100 lei); Dumitru Neagu (oficial al Unirea Brânceni), eliminat pentru injurii, suspendare două jocuri (penalizare 200 lei); Gigi Odăianu (delegat Voinţa Saelele), pentru solicitarea echipei de a părăsi terenul de joc, suspendare patru etape (300 lei penalizare); Marin Neacşu (delegat Tineretul Siliştea), pentru solicitarea echipei de a părăsi terenul de joc, patru etape suspendare (250 lei penalizare).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.