Politic

Moţiunea de cenzură scoate liberalii teleormăneni în stradă

După ce moţiunea de cenzură “Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!” a fost depusă în Parlament, liberalii au trecut la organizarea de proteste atât la Centru, cât şi în toate capitalele de judeţ, prin care cer demisia premierului Victor Ponta. În acest sens, vineri, 12 iunie, în timpul dezbaterii şi votului moţiunii, liberalii vor protesta împotriva Guvernului Ponta atât printr-un „lanţul viu” în jurul Casei Poporului, cât şi la sediile Instituţiilor Prefectului din ţară.

Şi în Teleorman, liberalii au decis să-şi ia în serios rolul de partid de opoziţie, astfel că, vineri, 12 iunie, începând cu ora 12.00, în acelaşi timp cu „lanţul viu” din jurul Parlamentului, liberalii teleormăneni vor picheta Instituţia Prefectului.

„Partidul Naţional Liberal – Filiala Teleorman organizează vineri, 12.06.2015, în intervalul orar 11.00-14.00, acţiunea de pichetare a Instituţiei Prefectului Teleorman. Aşteptăm să ne fie aproape la acest protest toţi cei care cred că îşi pot uni vocea cu a noastră!”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Sa picheteze atunci si sediile sefilor dumnealor, precum Parvulescu sau Nitulescu, ambii cercetati de catre DNA!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.