Eveniment

Monica Coman va prelua marţi funcţia de inspector şcolar general adjunct

Monica ComanMonica DUMITRESCU

Începând de marţi, 2 iunie, prof. Monica Coman va intra oficial în echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman. Aceasta o va înlocui pe prof. Anca Vasile în funcţia de inspector şcolar general adjunct, ca urmare a promovării concursului organizat de Ministerul Educaţiei pentru ocuparea acestei funcţii în data de 13 mai 2015.

Festivitatea de învestire va avea loc marţi, 2 iunie, începând cu ora 11.00, la Casa Corpului Didactic.

Până acum, Monica Coman a activat ca profesor de fizică la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria. Aceasta a mai ocupat, prin concurs, funcţia de inspector şcolar pentru management şi dezvoltare instituţională în cadrul ISJ Teleorman din 2004 până în 2007. Din august 2007 până în mai 2009, a ocupat funcţia de director al Casei Corpului Didactic Teleorman, de data aceasta fiind numită pe funcţie prin ordin de ministru. Prin promovarea concursului din 13 mai 2015, Monica Coman şi-a asigurat un mandat de 4 ani în echipa de conducere a ISJ Teleorman.

Prof. Anca Vasile care a fost numită cu delegaţie în funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Teleorman în septembrie 2014 nu a participat la concursul organizat de Ministerul Educaţiei şi se va întoarce începând de marţi la Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” din municipiul Alexandria unde activează ca profesor de limba şi literatura română.

One Comment

  1. Felicitari pedagogicului ca a scapat de ea

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.