Eveniment

Monica Coman intră în echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman

 

Monica Coman a promovat concursul organizat de Ministerul Educaţiei miercuri, 13 mai 2015, pentru funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Teleorman. Aceasta a fost singurul candidat pe acest post şi o va înlocui pe Anca Vasile, cea care a ocupat funcţia cu delegaţie din septembrie 2014.

Monica Coman s-a înscris şi la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic Teleorman, desfăşurat tot miercuri, 13 aprilie, însă a renunţat în favoarea celui pentru funcţia de inspector şcolar general adjunct.

În cursa pentru postul de director al CCD Teleorman a rămas astfel doar Monica Cristea, cea care ocupă funcţia cu delegaţie din 2014. Şi aceasta s-a retras însă după proba scrisă, la care nu a reuşit să obţină nota minimă 7, condiţie obligatorie pentru promovarea concursului.

Monica Cristea va rămâne însă la conducerea CCD Teleorman cel mai probabil până la organizarea unui nou concurs.

În urma promovării concursului, pe postul de inspector şcolar general adjunct urmează să fie instalată oficial, pentru o perioadă de 4 ani, prof. Monica Coman.

Monica Coman este în prezent profesor de fizică la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria. Aceasta a ocupat, prin concurs, funcţia de inspector şcolar pentru management şi dezvoltare instituţională în cadrul ISJ Teleorman din 2004 până în 2007. Din august 2007 până în mai 2009, a ocupat funcţia de director al Casei Corpului Didactic Teleorman, de data aceasta fiind numită pe funcţie prin ordin de ministru. (Monica DUMITRESCU)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.