Sport

Modificări la Comisia de Apel a AJF Teleorman

În urmă cu două zile, Comitetul Executiv al AJF Teleorman s-a întrunit din nou, pentru a discuta unele aspecte legate de activitatea curentă a instituţiei şi a fotbalului judeţean. S-a aprobat, cu acest prilej, clasamentul final al Campionatului judeţean de fotbal în sală, ediţia 2014, iar echipa CS Vârtoape a fost declarată campioană judeţeană, odată cu omologarea rezultatelor competiţiei.

De asemenea, s-a luat în discuţie componenţa Comisiei de Apel, astfel că s-a aprobat eliberarea din funcţia de preşedinte  a lui Ionuţ Dina, iar locul acestuia a fost luat de Cristian Miloş (cel care a mai colaborat cu AJF Teleorman). Iar ex-preşedintele de la Apel a fost trecut pe postul de secretar al Comisiei de disciplină din cadrul AJF.

Să mai punctăm faptul că în cadrul ultimei şedinţe de Comitet Executiv, a fost solicitat Comisiei judeţene a Arbitrilor un raport pe anul 2013, dar au fost discutate şi alte aspecte legate de activitatea fotbalistică judeţeană şi despre următorul sezon competiţional care va debuta peste câteva zile (faza optimilor Cupei României debutează pe 22 februarie, prima etapă a returului Ligii a 4-a are loc pe 1 martie).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.