Politic

Modificări importante pe lista de candidați PSD pentru parlamentare

Conducerea centrală a PSD a validat, miercuri, o nouă serie de liste de candidaţi pentru alegerile parlamentare. Printre județele ale căror propuneri au fost validate de Consiliul Politic Naţional al PSD a fost și județul Teleorman, iar lista finală, cu care formațiunea politică va intra în alegeri, nu coincide cu cea propusă de organizația județeană.

Dispar de pe liste atât fostul de ministru de Interne, Carmen Dan, cât și deputatul Violeta Răduț, însă apar nume noi. Astfel, pentru Senat, vor candida: Cristescu Ionel Dănuţ, Dumitrescu Mircea și Vişan Iuliana Valentina în timp ce pentru Camera Deputaților vor candida: Piper Savu Florin, Stancu Paul și Panagoreţ Ioana.

Reuniți la Zimnicea, săptămâna trecută, membrii Comitetului Executiv Județean deciseseră că lista pentru Senat va fi deschisă de Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean, în timp ce pe cea de-a doua poziție fusese propusă Carmen Dan, senator PSD în actuala legislatură.

Pe lista de candidaturi pentru Camera Deputaților ar fi trebuit să figureze: Florin Piper Savu (în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean), Paul Stancu (om de afaceri din județ), Ioana Panagoreț (decanul Facultății de Științe și Inginerie a Universității Valahia), Violeta Răduț (deputat PSD în actuala legislatură) și Mădălin Borș (vicepreședinte al PSD).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.