Politic

Mircea Lupan este candidatul PMP Teleorman la europarlamentare

Carmen Dumitrescu
Pentru că a promis că va anunţa în scurt timp candidatul PMP Teleorman la alegerile europarlamentare, liderul PMP Teleorman, Adrian Florescu a convocat în data de 3 martie o conferinţă de presă, pentru a-l prezenta pe cel care va lupta în europarlamentare sub stindardul PMP.
Numele candidatului este Mircea Lupan, de profesie avocat, fiind ales de către conducerea PMP pentru că face parte din societatea civilă şi nu a mai făcut politică anterior acestui demers. Potrivit lui Adrian Florescu, Mircea Lupan este şi cel care îl va înlocui pe Gabi Taraulea în funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară Teleorman, decizia fiind luată, pentru că Taraulea nu ar fi avut o activitate satisfăcătoare, din punctul de vedere al conducerii centrale a Fundaţiei. Potrivit lui Florescu, opţiunea de a-l trimite în bătălia europarlamentarelor pe Mircea Lupan are legătură cu nevoia PMP de a-şi ţine promisiunile: “Pe 22 martie, când va avea loc Congresul partidului vom şti exact şi care este locul pe care domnul Lupan îl va ocupa în listă şi vom şti şi strategia noastră de campanie. Oricum, propunerea noastră va fi transmisă la Bucureşti, unde o Comisie va stabili dacă domnul Lupan corespunde sau nu criteriilor, dar noi nu credem că vor fi probleme. L-am propus pe Mircea Lupan pentru că în profesia lui este un om extrem de pregătit şi pentru că nu a mai făcut politică iar noi vrem să ne ţinem de promisiunea de a veni cu oameni noi. Nu puteam candida eu, pentru că eu am făcut politică şi înainte şi am dorit ca oamenii să vadă că venim cu noi alternative”.
În ceea ce-l priveşte pe Lupan, acesta a declarat că e pregătit de campanie, deşi în acest moment strategia nu este decât creionată şi nu a reuşit să dea foarte multe detalii pe marginea subiectului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.