Sport

Minivolei – CSS Alexandria vizează calificarea la faza semifinală

Al doilea sezon de participare în campionatul naţional de minivolei, feminin, pentru echipa CSS Alexandria se dovedeşte a fi unul mult mai bun. Echipa pregătită de antrenorul Adrian Găvănescu a câştigat primul turneu al fazei I, disputat la Braşov, astfel că tinerele alexăndrence speră să prindă unul din primele două locuri ale grupei H, care sau dreptul de participare la faza semifinală a competiţiei naţionale. “Sperăm să continuă cu aceleaşi evoluţii bune şi să reuşim ocuparea unuia din primele două locuri, pentru a merge mai departe”, a spus antrenorul Găvănescu, cel care este la al treilea an de pregătire cu actuala generaţie de sportive.

Lotul echipei CSS Alexandria de volei-fete, pregătit de Adrian Găvănescu, cuprinde următoarele jucătoare: Alexandra Stănescu, Laura Copăceanu, Andreea Stănilă, Anelise Botea, Milena Dumitrache, Bianca Mihai, Alexandra Ţurcănaş, Denisa Grosu, Izabela Drăghici, Alexandra Rusănaş, Andra Moşu, Bianca Toc, Alexia Moşu.

Clasamentul Grupei H din campionatul naţional de minivolei arată astfel:

1. CSS Alexandria                     2        1        1        0        0        5

2. CSS Călăraşi               2        1        0        1        0        4

3. ACS Bravol Braşov     2        0        0        0        2        0

Următoarele două turnee ale fazei I, în grupa H, sunt programate la Călăraşi (în perioada 2-24 noiembrie) şi la Alexandria (13-15 decembrie); se califică pentru faza semifinală primele două clasate în fiecare grupă, plus 4 echipe de pe locul 3, cel mai bine clasate dintre cele 14 serii.

B. Pană

One Comment

  1. Alexandra „Giurcanas”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.