Eveniment

Ministrul Sănătății a făcut o vizită fulger la Spitalul Județean

Cu toate că, întrebat dacă după vizita de lucru făcută, miercuri, la Spitalul Caritas, va mai vizita și alte unități medicale din județ, Nelu Tătaru a răspuns că nu, dar că are în vedere astfel de deplasări pentru zilele următoare, la plecarea de la sediul DSVSA Teleorman, ministrul Sănătății s-a oprit pentru câteva minute și la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

Vizita a fost una pe repede înainte, iar demnitarul, însoțit de secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, a trecut pe la Unitatea de Primiri Urgențe a unității medicale.

Vizita fulger făcută de ministrul Sănătății la unitatea spitalicească din județ a fost confirmată de managerul SJUA, dr. Alexandru Dobre, care a spus că nu știa că demnitarul urma să vină la Spitalul Județean și că Nelu Tătaru a poposit preț de câteva minute la unitatea medicală din Alexandria, la Unitatea de Primiri Urgențe.

Și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu a confirmat vizita ministrului Sănătății la Spitalul Județean și a precizat și că Nelu Tătaru s-a arătat mulțumit de situația găsită la cea mai mare unitate medicală din Teleorman, la o primă vedere nefiind identificate nereguli sau neajunsuri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.