Politic

Ministrul Mediului vine, luni, în județ

Ministrul Mediului Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, și directorul Apelor Române, Ervin Molnar, vor face, luni, o vizită în Teleorman, potrivit unor surse liberale. Din primele date, vizita are loc pentru pentru a marca preluarea oficială a Insulei Belina și Brațului Pavel în administrarea statului român. În județ va fi, luni, și senatorul Eugen Pîrvulescu, urmând ca președintelePNL Teleorman să participe la vizita în Teleorman a celor doi oficiali de la centru.

Apele Române a preluat, miercuri, prin proces verbal Insula Belina și a Brațul Pavel s-a făcut, miercuri, prin proces verbal semnat de conducerea Apelor Române.

„Ca urmare a Hotărârii nr. 943 din 27 noiembrie 2013 privind transmiterea unor părţi de imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Administraţiei Naţionale <Apele Române> în domeniul public al judeţului Teleorman şi în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, precum şi darea în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman a unor părţi de imobile aflate în domeniul public al statului şi administrarea Administraţiei Naţionale <Apele Române>, precum și a Hotărârii Consiliului Județean Teleorman nr. 135/2018, în data de 20 mai 2020, s-a semnat Procesul verbal de predare-primire prin care bunurile denumite generic Brațul Pavel și Insula Belina revin în domeniul public al statului și, pe cale de consecință, în administrarea A.N. <Apele Române> (ANAR)”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.