Politic

Militaru despre afirmaţiile lui Crăcea: “Vise de noapte care nu merită discutate”

Supărarea mare din partea democrat-liberală a marelui PNL, respectiv numirea primarului de la Suhaia în funcţia de co-preşedinte interimar şi formarea unui nou BPJ, continuă să nască unele controverse în PDL, deşi, la nivel declarativ, lucrurile încep să funcţioneze în interiorul organizaţiei. Şi, deşi Cristi Barbu, proaspătul preşedinte PDL, e de părere că astfel de discuţii nu ar trebui purtate în spaţiul public, sunt unii democrat-liberali care nu văd o problemă în a-şi face cunoscute nemulţumirile şi în afara partidului.

Claudiu Crăcea, preşedintele PDL Turnu Măgurele şi vicepreşedinte în noul BPJ, este unul dintre nemultumiţii de numirea de la centru a primarului de la Suhaia în funcţia de preşedinte interimar al PDL Teleorman şi consideră că varianta Cristi Barbu este una de tranziţie, iar organizaţia PDL Teleorman va fi preluată de către deputatul Lucian Militaru. De altfel, Crăcea nu este singurul democrat-liberal care susţine că Bitanu este, de fapt, o soluţie temporară şi că organizaţia va fi preluată de către deputatul Lucian Militaru.

În replică, Lucian Militaru, prim-vicepreşedinte PDL Teleorman, vede afirmaţia colegului său ca pe o „aberaţie” şi o încadrează la categoria „vise de noapte care nu merită discutate”.

„Aş prefera să-l consider în continuare colegul meu şi să nu dau curs acestor aberaţii fără niciun fel de sens”, a spus democrat-liberalul referitor la subiect. Totodată, deputatul Lucian Militaru a precizat că nu are niciun fel de temei varianta susţinuta de Claudiu Crăcea, întrucât i s-a propus de la nivel central să preia funcţia de preşedinte al PDL Teleorman, însă a refuzat propunerea. Prin urmare, potrivit democrat-liberalului, orice speculaţie făcută pe acest subiect este una neîntemeiată.

Cristi Barbu, preşedintele interimar PDL Teleorman, infirmă ideea potrivit căreia este folosit pe post de paravan şi spune că toţi cei care vor face declaraţii menite să prejudicieze imaginea partidului, vor fi excluşi, respecându-se prevederile statutare. „De luni, toţi cei care vor face astfel de declaraţii care nu fac bine partidului, vor fi excluşi din PDL. Pot vorbi despre organizaţiile din care fac parte, dar trebuie să reţină că PDL nu este nici SRL-ul lui Bitanu, nici al lui Niţulescu”, a spus edilul de la Suhaia. Totodată, acesta a confirmat că mai sunt în PDL membri care au opinii diferite de cele colective, dar că discuţiile ar trebui purtate în cadrul organizaţiei. „Mai sunt nişte fii rătăcitori, care nu-şi găsesc locul”, a mai spus Cristi Barbu. (Violeta Mocanu)

 

One Comment

  1. Militaru stie el ce stie dar nu poate spune public,atata timp cat finul sau este anchetat sub control judiciar,deci accepta sintagma colegei lor de partid „ciocu mic”!Oricum varianta lui Bitanu este sa puna in aplicare ceea ce gandeste si va vedea daca ii iese cartea castigatoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.