Eveniment

Mijloacele de transport persoane, verificate de autorități

Mijloacele de transport persoane din localitățile Drăgănești Vlașca, Mereni și Pietroșani au fost verificate în trafic, marți dimineață, de echipe mixte ale Direcției de Sănătate Publică, polițiști și jandarmi, în cadrul unei acțiuni cu caracter prevenitv, potrivit unei informări a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Au fost verificate, potrivit directorului executiv al Direcției de Sănătate Publică, Stelian Cristea, 18 mijloace de transport în care se aflau 250 pasageri, persoane care se deplasau către locul de muncă. În timpul verificărilor, autoritățile au constatat că existau persoane care nu utilizau mijloace de protecție pentru acoperirea gurii și nasului, ca măști, eșarfe sau fulare.

Persoanele care călătoreau cu mijloacele de transport verificate au primit de la autorități măști de protecție, acțiunea având un caracter preventiv. De asemenea, pasagerii și conducătorii auto au fost informați cu privire la regulile ce trebuie respectate și au primit pliante cu aceste aceste reguli.

Tot marți, 5 mai, prefectul județului, Liviu Dumitrașcu a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții autorităților cu responsabilități în gestionarea situației generate de răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus, în cadrul căreia au fost stabilite direcții de acțiune în ceea ce privește instituirea, după data de 15 mai, a stării de alertă la nivel național.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.