Eveniment

Mihai Constantinescu a celebrat Ziua Copilului la Alexandria

OLYMPUS DIGITAL CAMERACarmen Dumitrescu

Ziua Internaţională a Copilului a constituit un motiv pentru autorităţile locale de a organiza la Alexandria un spectacol de neuitat pentru cei mici, dar şi pentru cei care şi-au păstrat sufletul de copil în ciuda vârstei adulte. Astfel, toată ziua de 1 iunie a oferit celor mici şi părinţilor lor prilejuri de a se simţi bine şi de a redescoperi o lume minunată, plină de soare şi de bucurii. Şi cine putea marca mai bine acest eveniment special la Alexandria decât Mihai Constantinescu, cel care celebrează, în majoritatea cântecelor sale, lumea copilăriei şi bucuriile ei? Invitat de organizatorii spectacolului în reşedinţa judeţului Teleorman, interpretul a reuşit să genereze o atmosferă specială printre spectactori, care au cântat minute bune refrenul unor piese care au încântat generaţii întregi.

Înainte, însă, de momentul artistic menţionat, cei mici au avut posibilitatea de a se juca şi de a se fotografia cu personaje din filme de acţiune cunoscute, Batman şi Superman fiind în centrul atenţiei celor mici vreme de câteva ore bune. Apoi, pe scena amplasată în faţa Casei de Cultură au urcat talentaţii dansatori de la Romfra şi Sibba, care au dansat pe mai multe genuri muzicale, reuşind să demonstreze că talentul nu aşteaptă trecerea anilor şi că prin perseverenţă şi muncă, rezultatele obţinute, chiar şi de nişte copii de vârste foarte mici, pot fi spectaculoase. Între momentele de dans, organizatorii au inserat şi nişte momente muzicale deosebite, susţinute de copii pasionaţi de muzică din Alexandria, între care s-a remarcat, aşa cum era de aşteptat, tănărul Octavian Broşteanu. Momentul a fost precedat de un recital al Simonei Secrier, care a încercat să anime atmosfera în aşteptarea lui Mihai Constantinescu.

Probabil că şi pe fondul vremii plăcute, platoul din faţa Casei de Cultură a fost plin, cel puţin în cursul serii, alexăndrenii şi copiii lor bucurându-se de fiecare dată când municipalitatea facilitează organizarea de evenimente de acest tip. Mai mult, cei mici au primit baloane, s-au costumat în personaje de poveste, au dansat şi s-au bucurat de o zi specială, în care bucuria şi cântecul au ocupat un loc privilegiat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.