Microbuz rasturnat, la Bujoreni/ A fost activat Planul rosu de interventie

Desfasurare de forte, in aceasta dimineata, in judetul Teleorman, dupa ce un microbuz care transporta persoane s-a rasturnat pe Drumul National 6, pe raza localitatii Bujoreni.
In urma evenimentului rutier, patru persoane care au avut nevoie de ingrijiri medicale au fost preluate de echipajele de salvare si transportate la spital, informeaza ISU Teleorman.

Autoritatile au activat Planul rosu de interventie incepand cu ora 05.04, dupa ce au fost primite informatii potrivit carora in micobuzul rasturnat sunt11 victime, dintre care doua incarcerate, a precizat mr. Gelu Dragomir, purtator de cuvant al ISU Teleorman.

Conform sursei citate, la fata locului s-au deplasat trei autospeciale cu apa si spuma, o autospeciapa descarcerare, trei ambulante SMURD, o autospeciala transport victime multiple, precum si sase ambulantr sle Serviciului de Ambulanta si mai multe echipaje de politie.

In microbuzul rasturnat, echipajele de salvare au gasit opt persoane, dintre care patru ranite, constiente, stabile si cooperante, care au primit ingrijiri medicale si au fost transportste la Unitatea de Primiri Urgente a Spitatului Judetean Alexandria.

Leave a Comment

*

code