Sport

Metalul Peretu vrea să evite retrogradarea – Mitică Paciurea este din nou antrenor la Peretu!

Aflată pe un modest loc 11 în clasamentul Ligii a 4-a judeţeană, Metalul Peretu a început anul 2014 cu gândul la evitarea retrogradării. Noul an a adus şi antrenor nou la echipa susţinută de primăria locală din Peretu: Mitică Paciurea, antrenor în vârstă de 50 de ani, a fost readus la Metalul, după trei ani de zile! “Ce să spun eu despre această revenire la Peretu, sperăm să facem treabă cât mai bună, la fel ca şi la precedentul meu mandat aici, când ne băteam la primul loc, acum sperăm să reuşim evitartea retrogradării! Şi, cu sprijinul băieţilor, al domnului primar ionel Olteanu, dar şi al celor din apropierea echipei, cred că m vom reuşi acest lucru”, a spus Mitică Paciurea antrenor care în ultimii trei ani a fost pe banca Sportingului sau a echipei a doua din Roşiorii de Vede. Acesta a punctat faptul că va continua munca începută la grupele de copii de la Roşiorii de Vede, dar va încerca să-şi împartă munca cu cea de la Peretu: “Voi continua să pregătesc cele două grupe de copii, de 10 şi 12 ani, am început acolo o muncă pe care vreau să o duc mai departe, pe cât va fi posibil. La Peretu sper să putem face şi antrenamente, dar sigur va fi nevoie să aducem jucători, pentru că, dacă de ani de zile nu reuşim să facem performanţă cu acei sportivi, trebuie găsiţi alţii, mai valoroşi, care să aibă calitate fotbalistică!”

Unul din puţinii antrenori cu patalama din mediul rural din Teleorman, Mitică Paciurea este optimist când vine vorba de realizarea principalului obiectiv propus în acest mandat la Metalul Peretu. “Avem susţinerea domnului primar, care este mereu lângă echipă, avem tineri talentaţi în echipă şi cred că obiectivul nostru imediat, formarea unei echipe competitive, se poate realiza. Deocamdată, vrem rezultate şi să salvăm echipa de la retrogradare”, a mai spus Mitică Paciurea.

În acest sens, Metalul Peretu a disputat deja primul joc de verificare în acest sens săptămâna trecută, contra echipei divizionare Juventus Colentina (scor 10-0 pentru bucureşteni); iar în această săptămână, cei din Peretu intenţionează să dispute cel puţin un alt joc, iar la începutul lunii februarie se speră într-un mic stagiu de pregătire.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.