Politic

Mesaj ferm din partea umaniștilor: Stop abuzurilor!

Pe măsură ce data de 27 septembrie pare tot mai aproape de a rămâne stabilită ca momentul de reașezare a administrației publice locale, partidele își fac strategia și calculele pentru a-și maximiza șansele în alegeri.

Unul dintre cei mai activi actori politici ai momentului, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), pare hotărât să se implice direct și activ, țintind funcțiile de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman și de viceprimar al municipiului Alexandria.

Dacă pentru municipiul reședință de județ a fost anunțat deja Alexandru Ionescu, unul dintre oamenii de afaceri importanți ai orașului, ca pretendent la funcția de viceprimar, în ceea ce privește poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Neagu nu a vehiculat până acum niciun nume, semn că poate fi tentat chiar el să-și asume poziția respectivă. Contactat telefonic, secretarul general al umaniștilor și președinte al filialei Teleorman, Liviu Neagu, a declarat: “Ambițiile noastre pentru alegerile locale sunt mari, dar justificate, deoarece avem tot ce ne trebuie: o doctrină modernă, un context favorabil, o echipă valoroasă, parlamentari activi, candidați serioși și competenți. Proiectul umanist crește frumos, iar mesajul cu care venim în fața oamenilor este: Stop abuzurilor! De orice fel.

Tocmai de aceea, ne vom alege cu grijă partenerii alături de care vom forma majorități stabile, care să dea consistență administrației locale. Așa cum am mai declarat, persoana cea mai potrivită pentru una dintre cele două funcții de viceprimar al municipiului Alexandria este Alexandru Ionescu, nou în politică, dar cu un bagaj consistent de cunoștiințe și experiență. Nu vă ascund faptul că am avut discuții aplicate cu unii dintre liderii celorlalte partide și nu excludem participarea la alegeri într-o alianță electorală.

În ceea ce privește municipiul Alexandria, trebuie continuate și finalizate rapid proiectele deja începute, concomitent cu demararea altora, care să răspundă direct nevoilor actuale ale alexăndrenilor, iar pe această linie, se pare că ideile noastre de dezvoltare a orașului sunt apropiate de cele ale Partidului Social Democrat. PPU(social-liberal) va fi într-un dublu parteneriat: politic, alături de cei cu care vom forma majoritatea în consiliu, și într-un parteneriat cu alexăndrenii, cărora le vom reprezenta direct interesele.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.