Membri ALDE și TLDE Teleorman, la acțiunea de ecologizare din Teleorman, cu ocazia campaniei ”Let`s do it, Romania”

Un grup de membri ALDE și TLDE Teleorman au participat, sâmbătă, la acțiunea de ecologizare din Pădurea Vedea a Municipiului Alexandria, cu ocazia campaniei ”Let`s do it, Romania”.

De asemenea, peste 5000 de membri #TLDE din întreaga ţară s-au mobilizat în data de 15 septembrie 2018, din dorinţa de implicare socială, pentru o zi de curățenie națională, cu speranţa de a pune umărul la o schimbare reală de comportament a populaţiei faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate.

O societate sănătoasă este o societate care se construieste într-un #mediu înconjurător #curat și #sănătos, iar protecția mediului înconjurător constituie o prioritate pentru noi, care vizează în mod direct condițiile de viață și sănătate a populației, realizarea intereselor social-economice, precum și capacitatea de dezvoltare durabilă a societăților pe viitor.

Credem în implicarea tinerilor în societate, acesta fiind principiul de bază al proiectului TLDE „România construita de tineri”, la construcţia căruia am mai pus azi o cărămidă prin implicarea tinerilor din toate organizaţiile din ţară în acţiunea naţională de ecologizare.

1 Comment

  1. alexandrean says:

    Priviti ce imagine de veritabili intelectuali au acesti membrii ALDE. Lipseste creierul ALDE,micutl ICA CALOTA!!!!!!

Leave a Comment

*

code