Medicul cercetat pentru luare de mită a primit 300 de lei de la denunţător

300 de lei este suma primită de medicul internist Virgil Roşoiu, angajat al Spitalului Judeţean Alexandria, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate unui pacient internat pe secţia medicală.

“În fapt, la data de 01 martie a.c., medicul a primit de la un denunțător suma de 200 lei, după ce anterior primise suma de 100 lei, pentru acordarea de îngrijiri medicale unui pacient internat pe secția medicală”, se arată într-un comunicat de presă al Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Teleorman, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au efectuat luni, 6 martie, două percheziții la locul de muncă și la domiciliul medicului Virgil Roşoiu, în vederea constituirii materialului probator într-un dosar penal privind săvârșirea unei infracțiuni de corupție. (Violeta Mocanu)

6 Comments

 1. Toni says:

  Habar nu aveti cine este doctorul Rosoiu. Informati-va despre activitatea dumnealui si veti vedea ca este un om de onoare. A pus pe picioare spitalul de la Furculesti si s-a pus in slujba oamenilor din întreaga zona,muncind pe un salariu de nimic. A muncit si nu a pretins niciodată nimic. Se vede ca i s-a făcut o inscenare. Ori cei din spitalul judetean sunt gelosi pe acest om, pentru profesionalismul si corectitudinea dumnealui, ori este vorba de zelul procurorilor DNA, mai ales ca domnul doctor a fost sau mai este membru PSD. Păcat, totusi. Sa pătezi un asemenea om!

 2. Rusinica pt.TURNATOR..acum doarme linistit pt.fapta mareata.

 3. Pentru ion says:

  Dacă tu numești specie un om care nu este tratat decât dacă da bani, inseamna ca ești și tu un spagar. Serviciile medicale sunt gratuite, doctorul câștiga cca 20.000 lei lunar și întinde mâna la un amărât pentru 200 lei…cum poți sa spui așa ceva? Vreți o țara ca afara dar sunteți toți șpăgari…va meritați soarta, sărăcia in care trăiți. Sunt medic de familie și nu primesc nimic.

 4. adrian bunica says:

  Pe primul loc la luat bani în spitalul județean Alexandria este de departe doctora Calarasu și ăsta o știe toată lumea, iti dai seama ca nu a luat încă bani după țipete și urlete care se aud de la câteva etaje depărtare, după ce ia banul subit se liniștește și vorbește frumos și cu pacienții și cu asistentele, doar banul schimba tot nu??

 5. Adrian Popescu- CARUCIOR says:

  Asta este sphaga pe care valutistii din Alexandria o lasa la cate o ospatarita mai footacioasa de la carciuma.

 6. ion says:

  Ce specie de om a reusit sa denunte un om 200 lei cand in romania se dau spagi de 10 mil euro?ar trebui scuipat in piata publica.

Leave a Comment

*

code