Sport

Medalie de argint pentru o sportivă de la ABC Judo Alexandria!

judoÎn urmă cu câteva zile a avut loc la Târgu Mureş finala Campionatului naţional de judo pentru copii născuţi în 2005 şi 2006, respectiv categoriile de vârstă U-11 şi U-10. Între sportivii prezenţi la finale s-au găsit şi doi alexăndreni, legitimaţi la ABC Judo Alexandria, sportivi calificaţi în urma fazei de zonă, Euroregiunea desfăşurată la Târgovişte, Alexandra Avendre şi Mihai Costache. Cei doi tineri practicanţi de judo, pregătiţi de antrenorul Tudor Folică, au avut o prestaţie onorabilă, iar în final a fost reuşită o medalie şi o clasare pe locul 7, rezultate considerate destul de bune. Totuşi, în opinia antrenorului Tudor Folică, cel care s-a evidenţiat prin pasiunea cu care îşi îndrumă elevii, “aceste rezultate cred că puteau fi mai bune dacă şi Mihai Costache era puţin mai atent însă cred căputem fi optimişti pentru următoarele competiţii, mai ales că aceşti copii au arătat reale calităţi şi dorinţă de a face performanţă”.

La finala naţională de judo pentru copii, categoria U-11, desfăşurată la Târgu Mureş, sportiva Alexandra Avendre s-a clasat pe locul 2 în cadrul categoriei (-23 kg), fiind învinsă în finală de o sportivă din Bacău. De asemenea, Mihai Costache s-a clasat pe locul 7 la aceeaşicategori de vârstă, în limitele categoriei (-42 kg).

La cele două competiţii au participat sportivi calificaţi în urma etapelor euroregionale, respectiv primii patru clasaţi în fiecare din turneele respective.

B.Pană

One Comment

  1. Costache Florian

    Poza este de la Festivalul Judo-ului Romanesc 2011, cu Mihai Costache medaliat cu argint

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.