Sport

Meciul anului pentru Sporting Roşiorii de Vede – “Vrem să promovăm!”

sporting 1După un sezon echilibrat, spectaculos şi, în opinia multora, cel mai ridicat calitativ din ultimii ani, Sporting Roşiorii de Vede joacă sâmbătă cel mai important meci al sezonului. Pe terenul Voinţa din localitatea Ghermăneşti – Ilfov, are loc partida Sporting – Comprest GIM Bucureşti, meci pentru promovarea în Liga a 3-a, o partidă care poate readuce fotbalul teleormănean la nivel divizionar. Pentru roşiorenii pregătiţi de Cristi Negru, jocul de sâmbătă este unul decisiv (să nu uităm că acum un an, Sporting a pierdut un alt baraj pentru promovare, 0-1 cu FC Balş), dar acum cu toţii sunt decişi să obţină promovarea mult visată, dorită de toţi susţinătorii echipei roşiorene şi, de ce nu, de întreg judeţul. Meciul pe care roşiorenii îl vor disputa la Ghermăneşti, pentru care interesul este unul foarte mare, găseşte echipa cu un tonus foarte bun. “Băieţii sunt în pregătire, starea de spirit este bună, nu sunt accidentări i cred că vom reuşi să promovăm. Sperăm să desfacem şampania cea mare după acest baraj!”, a spus preşedintele clubului, Gabriel Vlădulescu, completat de jucători, care au spus foarte concludent: “Vrem să câştigăm barajul!” (Costel Bârsan). Despre echipă, să spunem că de două zile lotul este în cantonament la stadion, dar “atmosfera este foarte bună, pot spune că se vede seriozitate la pregătire şi o motivaţie a băieţilor” (delegatul Marius Nica), iar programul specific de dinaintea acestui joc va fi până vineri; iar sâmbătă la orele prânzului, lotul va pleca spre Ilfov.

Meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a Sporting – Comprest (sâmbătă, 21 iunie, ora 18.00), se va juca pe stadionul Voinţa, din Ghermăneşti.

 

Lotul de jucători ai echipei Sporting Roşiorii de Vede pentru meciul de baraj de sâmbătă, contra formaţiei Comprest GIM Bucureşti este următorul: Butoi, Predoi – portari; Moşteanu, Găiceanu, Sitaru, Vişan, Dicu, Vălimăreanu, Mitran, Lecovişte, Bocănete, Iorga, Moraru, Bârsan, Dodoacă, Urâtu, Săvescu, Zlătaru – jucători de câmp; antrenor principal Cristian Negru, antrenor secund Iulian Petre, delegat Marius Nica.

 

Suporterii vor însoţi echipa la baraj!

La fel ca anul trecut, susţinătorii echipei Sporting Roşiorii de Vede sunt aşteptaţi să însoţească echipa pentru meciul de baraj de la Ghermăneşti, iar interesul publicului este deja unul pe măsură. Din acest motiv, clubul Sporting, cu sprijinul primăriei municipale, a anunţat că asigură trei autobuze pentru suporteri. “Vor fi trei mijloace de transport, într-unul aşteptăm persoanele mai vârstnice, în celelalte două vor fi membrii galeriei, însă vreau să spun că trebuie ca toţi cei care însoţesc echipa să aibă asupra lor un act de identitate. Sperăm să avem cu toţii motive să sărbătorim după joc!”, a spus Gabriel Vlădulescu, cel care va coordona deplasarea suporterilor roşioreni.

Aşadar, persoanele care vor să însoţească echipa Sporting la barajul pentru promovare de sâmbătă, sunt aşteptate în jurul orei 13.00 la stadionul Municipal roşiorean, şi trebui, obligatoriu, să deţină un act de identitate, şi o copie xerox, pentru a putea urca în autobuz (aceste reguli de siguranţă au fost impuse de Jandarmerie, pentru a se evita incidentele de anul trecut). Din spusele oficialilor roşioreni, va fi vorba de peste 140 de locuri disponibile în cele trei mijloace de transport, alături de care sunt aşteptaţi alţi teleormăneni care să încurajeze pe Sporting în jocul de sâmbătă.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.