Măsurile dispuse la nivelul IPJ Teleorman, în contextul Sărbătorilor Pascale

În perioada 6-9 aprilie, la nivelul judeţului Teleorman se desfăşoară acţiuni care au ca scop asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, premergător şi în perioada Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox.

În contextul de faţă, 784 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalitatii economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi acţiuni speciale vor acţiona, zilnic, în această perioadă, pentru ca teleormănenii să aibă parte de sărbători liniştite, lipsite de evenimente neplăcute.

196 de poliţişti vor acţiona acţiona, zilnic, vederea preîntâmpinării oricărei fapte de natură antisocială, asigurând ordinea şi liniştea în zona lăcaşurilor de cult, pe timpul desfasurarii procesiunilor religioase.
Pentru prevenirea oricăror fapte antisociale de natură a perturba ordinea şi liniştea locuitorilor teleormăneni, toate lăcaşurile de cult au fos incluse în itinerariile patrulelor de poliţie.

De asemenea, la fiecare lăcaş de cult din județ, ordinea şi linistea publică va fi asigurată de către un poliţist, pe perioada Deniilor, iar în Noaptea de Înviere numărul poliţiştilor va fi suplimentat în funcţie de situaţie.

Poliţiştii teleormăneni vor acţiona pe timpul desfăşurării slujbelor religioase şi a altor manifestări de amploare, în vederea menţinerii unui climat de normalitate, prevenirii infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, pe raza judeţului Teleorman existând o manifestare de amploare la care vor participa peste 1.000 de persoane, mai precis la în municipiul Alexandria, cu ocazia evenimentului religios organizat de catedrală episcopală.

Poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele artere din judeţ cu 60 de autoturisme având montate 28 de aparate radar în vederea prevenirii producerii accidentelor de circulaţie şi a blocajelor rutiere, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.

Leave a Comment

*

code