Eveniment

Masă festivă, concerte de muzică populară şi uşoară, foc de artificii, pentru alexăndreni de Ziua Naţională – Andreea Bănică, Alex Velea şi Daniela Condurache, printre artiştii invitaţi să cânte la Alexandria

Alexăndrenii vor avea parte şi anul acesta cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României de o masă festivă, concerte de muzică populară şi uşoară susţinute de artişti consacraţi, dar şi de o paradă cu torţe a detaşamentului de onoare, precum şi de un specaculos foc de artificii. Consiliul Judeţean Teleorman, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman şi Primăria Municipiului Alexandria au inclus toate acestea în programul zilei de 1 Decembrie în municipiul reşedinţă de judeţ.

Ceremonia oficială dedicată Zilei Naţionale a României va începe duminică, 1 decembrie la ora 10.00. După ora 11.30, alexăndrenii sunt invitaţi pe platoul de la finanţe pentru masa festivă, iar începând cu ora 16.00, pe scena amplasată în faţa casei de cultură vor urca Ansamblul Burnasul, dirijorul Adrian Grigoraş, interpretele de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu şi Daniela Condurache.

Un concert extraordinar de muzică uşoară ai cărui protagonişti vor fi Haiducii, Andreea Bănică şi Alex Velea va începe în jurul orei 18.00. Prezentatorul concertelor va fi actorul Cosmin Seleşi.

Retragerea cu torţe a detaşamentului de onoare programată pentru ora 20.00 se va încheia cu un spectaculos foc de artificii, potrivit reprezentanţilor Primăriei Alexandria. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.