Eveniment

Mărţişoare din suflet, confecţionate de preşcolarii Grădiniţei nr. 2 din Alexandria

IMG_1447Miercuri, în prag de 8 Martie, preşcolarii Grădiniţei nr. 2 din Alexandria au mers la Şcoala Gimnazială nr. 5 unde au confecţionat mărţişoare şi felicitări cu ocazia zilei de 8 martie. Între cele două unităţi de învăţământ s-a înfiripat o frumoasă colaborare, iar în cadrul proiectelor de parteneriat pe care le derulează, vizitele sunt reciproce. Miercuri, 4 martie, spre exemplu, preşcolarii grupei mari de la grădiniţă, însoţiţi de educatoarea Cristiana Barbu, au mers la şcoală, la clasa a IV- a, învăţătoare Voicu Popescu Corina, unde au participat, alături de elevi, la activitatea dedicată zilei de 8 Martie, activitate în cadrul căreia au confecţionat mărţişoare şi felicitări, pe care să le dăruiască mamelor.

Elevii au înconjurat cu multă căldură prichindeii, alături de care au confecţionat din discuri demachiante chipuri, pe care le-au lipit apoi pe felicitări din hârtie colorată, iar cu ajutorul elevilor, pe felicitări au fost scrise gândurile celor mici către mame. De altfel, din hârtie colorată au fost decupate diferite forme, rezultând zeci de medalioane, fluturaşi, inimioare, flori de tot felul, care s-au transormat pe rând în mărţişoare, după ce li s-au aplicat şnururile alb-roşii.

La final, încântaţi de sumedenia de mărţişoare care s-a născut sub ochii lor, preşcolarii au plecat bucuroşi cu mărţişoarele şi felicitările făcute de mânuţele lor, nu înainte de a recita, alături de elevi, poezii despre primăvară, mărţişor şi mamă, ascultând totodată, cântece dedicate mamei. (C.P.)

IMG_1449IMG_1448

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.