Politic

Marin Almăjanu poate sta liniştit

Ioan DUMITRESCU

Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal a aprobat sâmbătă hotărârile prin care sunt înfiinţate Comitetele Executive Judeţene şi ponderea membrilor acestora. Din Comitetele Executive Judeţene fac parte membri din conducerea Organizaţiilor judeţene ale PNL-ului şi ale PDL-ului.

Partidul Naţional Liberal are majoritatea în 26 de judeţe, iar PDL-ul doar în 23 de judeţe. În Teleorman, unde liberalii sunt conduşi de deputatul Marin Almăjanu, din Comitetul Executiv Judeţean Partidul Naţional Liberal are o pondere de 16 membri în comitet, în timp ce Partidul Democrat Liberal nu are o reprezentare decât de 9 persoane.

Preşedintele PNL Teleorman, deputatul Marin Almăjanu, care în continuare crede în fuziunea PNL-PDL, poate sta liniştit deocamdată, atâta timp cât în Comitetul Executiv Judeţean liberalii au majoritatea faţă de foştii democraţi-liberali, ba chiar o majoritate covârşitoare, faţă de alte judeţe. Ceea ce nu ar trebui să uite liberalii, mai ales cei teleormăneni, care repede se culcă pe o ureche, ar trebui să fie faptul că într-un partid format până la urmă prin fuziunea a două formaţiuni politice, vigilenţa maximă ar trebui să fie şi piatra de temelie, dar şi perna pe care îşi pun capul şi apoi dorm. Este foarte curios dacă a aflat şi senatorul Crin Antonescu, senator de Teleorman, care este ponderea PNL Teleorman vizavi de PDL în Comitetul Executiv Judeţean, şi mai ales dacă are vreo preferinţă proprie de participare în respectiva structură teleormăneană; cunoaşte domnia sa, senatorul Crin Antonescu 16 membri PNL pe care să îi propună, sau măcar să îi susţină în CEx Judeţean Teleorman?

One Comment

  1. Pai somnabulul asta mai are curajul sa mai vina in Teleorman?Ba mai mult sa candideze si in CEx Judetean?Acest lucru era posibil daca venea cu Ponta,acuma cine il mai plimba?Dar mai stii,in politica romanesaca este posibil orice,mai ales cand se intrevede o apropiere de cilolan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.