Eveniment

Marin Almăjanu este la Spitalul Bagdasar

Ioan DUMITRESCU

În urmă cu câteva zile, deputatul liberal Marin Almăjanu, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Teleorman, a suferit un accident cerebral. Liberalul Ilie Bălan a declarat în miercuri dimineaţa, că în urma accidentului vascular cerebral, preşedintele Marin Almăjanu a fost internat la spitalul Arsenie Bagdasar, iar ştirile care vin de la acesta par a fi din ce în ce mai bune; este foarte posibil ca Marin Almăjanu să treacă peste încercarea aceasta, simţindu-se, cum declară Ilie Bălan, de la o zi la alta, din ce în ce mai bine, având şanse sporite să nu rămână cu sechele, cu pareze.

Deputatul Almăjanu a fost vizitat la spital de familie, cum este şi normal, de mai mulţi liberali teleormăneni, dar şi de colegi din Camera Deputaţilor, şi chiar şi de preşedintele PNL, Alina Gorghiu. Ilie Bălan a mai spus că Marin Almăjanu este un om puternic şi va trece peste încercarea la care a fost supus.

Cu toate acestea, în Organizaţia PNL Teleorman se discută despre cine ar putea prelua şefia respectivei organizaţii, şi este posibil să se creeze o dispută pentru preşedinţia respectivei structuri.

6 Comments

 1. Va rugam sa ne transmiteti si noua stiri despre starea de sanatate a d-lui Almajanu Marin.
  In fiecare zi urmarim ziarele locale si nu aflam nimic.
  Multumim1

 2. justitia divina , justitia imanenta a inceput daca justitia ghiftuita cu salarii grase nu face mai nimic. urmeaza probabil cei care colecteaza pentru ALMAJANU .

 3. Haiducul mioritic

  Măi, Mărine, unde esti
  Stai acolo, ca nu grasesti.
  Pentru binele facut
  Iti urez si la mai mult

 4. bunicu@marin

  Insanatosire grabnica ! Ca deputat sa-si ia concediu de odihna si sa dispara din peisajul pe care l-a poluat cu noxele produse in fabricarea unui viitor roz pt. sine si trepadusii sai-soarta noastra fuse cruda astadata…

 5. niste hotzi au furat 52 de miliarde din banca mondiala 2008 , dupa aceea vindeau termopanele din incaperi asisgurate pe furt , oamenii s-au bucurat pret mic 1000 roni in schimb trebuie sa predea organele din ei .

 6. Nu consider ca sunt necesare discutiile despre preluarea conducerii! PNL Teleorman are un singur presedinte si acesta a fost , este si va fi domnul ALMAJANU!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.