Social

Mai multe școli și grădinițe din alte șase localități din județ au trecut în Scenariul 3, iar copiii vor face cursurile online

Unități școlare din alte șase localități din județ trec în Scenariul 3, iar cursurile se vor ține numai online, au decis, luni, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

Potrivit datelor făcute publice, începând de marți, 13 octombrie, toate unitățile/instituțiile de învățământ (preșcolar, primar, gimnazial) din localitățile: Bragadiru și Rădoiești vor funcționa pe Scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.

De asemenea, de la Scenariul 1, ce presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie trec la Scenariul 3: Școala Gimnazială ”Grigorie Dimitrie Ghica” Peretu și structura Grădinița cu Program Normal Peretu; Școala Gimnazială Călinești; Clasa a II-a de la Școala Gimnazială Lisa.

De la Scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prinrotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, trece la Scenariul 3 Școala Gimnazială Plosca.

Celelalte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman vor funcționa potrivit scenariilor stabilite prin hotărârile anterioare, transmit autoritățile.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.