Social

Mai multe școli și grădinițe au trecut în Scenariul 3, iar copiii vor face cursurile online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a modificat, marți, scenariile după care funcționează unitățile de învățământ din județ, în acest sens mai multe școli și grădinițe fiind trecute de la scenariul 1, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, la scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie. Este vorba, conform datelor furnizate, despre: Școala Gimnazială ”Dan Berindei” Roșiori de Vede și structurile:  Școala Gimnazială ,,Gala Galaction” Roșiori de Vede, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Roșiori de Vede, Grădinița cu Program Normal Nr. 7 Roșiori de Vede; structurile Școlii Gimnaziale ,,Zaharia Stancu” Rosiori de Vede, respectiv: Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 Roșiori de Vede și Grădinița cu Program Normal Nr. 6 Roșiori de Vede; Școala Gimnazială Brânceni și structura: Grădinița cu Program Normal Brânceni; Școala Gimnazială Buzescu și structura: Grădinița cu Program Normal Buzescu; Școala Gimnazială Măgura și structurile: Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Măgura și Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Guruieni; Școala Gimnazială Măldăeni și structurile: Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Măldăeni, Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Măldăeni; Școala Gimnazială Mârzănești și structurile: Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Cernetu,  Grădinița cu Program Normal Nr. 3 Valea Părului; Școala Gimnazială Rădoiești și structurile: Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Rădoiești-Deal, Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Rădoiești – Vale; Școala Gimnazială Stejaru și structura: Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Stejaru; Școala Gimnazială Vedea și structurile: Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Vedea, Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Dulceanca, Grădinița cu Program Normal Nr. 3 Albești, Grădinița cu Program Normal Nr. 4 Coșoteni; Centrul Școlar de Educație Incluzivă Roșiori de Vede ; Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alexandria ; Liceul Tehnologic ,,Nicolae Bălcescu” Alexandria; Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Alexandria.

Pe de altă parte, sunt și unități școlare care, de la scenariul 1, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, au fost trecute la scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online, fiind vorba în acest caz de: Școala Gimnazială Zâmbreasca și structura Grădinița cu Program Normal Zâmbreasca.

Totodată, de la scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, au fost încadrate la scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online: Școala Gimnazială Scrioaștea  și structurile Grădinița cu Program Normal Nr. 1 Scrioaștea, Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Brebina și Grădinița cu Program Normal Nr. 3 Cucuieți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.