Eveniment

Mai multe școli schimba regulile privind desfășurarea orelor. Comitetul pentru Situații de Urgență a aprobat modificarea scenariilor

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit, marți, în ședință extraordinară, pentru a modifica scenariile după care se fac cursruile în mai multe unități de învățământ din Teleorman.

Astfel, de la Scenariul 1, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, au trecut la Scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prinrotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie: Școala Gimnazială Dracea cu structura Grădinița cu Program Normal Dracea; Școala Gimnazială Plosca cu structura Grădinița cu Program Normal Plosca.

De asemenea, de la Scenariul 1, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, au trecut la scenariul , ce presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online: Școala Gimnazială nr. 1 Islaz, clasa a III-a; Școala Gimnazială Bujoreni; Școala Gimnazială Talpa cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Talpa Ogrăzile și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Rotărești; Școala Gimnazială Tătărăștii de Jos.

De la Scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, au trecut la Scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online: C.S.E.I. Roșiori de Vede; Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria; C.S.E.I. Alexandria.

Pe de altă parte, de la Scenariul 3, care participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online, au trecut la scenariul 2, care prticiparea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie: Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” Alexandria; Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân” Turnu Măgurele.

De la Scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, au trecut la Scenariul 1, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie: Școala Gimnazială Nanov cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Nanov și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Nanov.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.