Magazinul ALTEX din Alexandria a fost călcat de hoți

UPDATE: În urma inventatului, reprezentanții magazinului susțin că hoții au luat doar telefoane mobile de ultimă generație, aproximativ 100 de bucăți, iar prejudiciul se ridică la suma de 400.000 de lei (4 miliarde de lei vechi).

Cunoscutul magazin de electronice și electrocasnice de la ieșirea din municipiul Alexandria a fost spart în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, și, din primele informații, hoții ar fi plecat cu mai multe telefoane și tablete.

Pentru a pătrunde în magazin, aceștia nu au forțat ușile de la intrare, ci au spart zidul aflat pe laterala dinspre centrul comercial Penny. Magazinul avea alarmă, însă aceasta nu a declanșat.

“Se fac cercetări la fața locului, deocamdată nu se știe nici câte persoane au acționat și nici despre ce prejudiciu este vorba. S-a acționat printr-un perete latral, pe acolo au intrat, au dislocat una dintre plăci, iar din primele informații au sustras telefoane mobile, însă acest aspect se va stabili cu exactitate ulterior, după ce angajații vor face un inventar”, a declarat Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code