Politic

Mădălin Borș, PSD: „Suntem singura forță politică din Teleorman. PNL înseamnă PDL!”

– Cum ați descrie campania până acum?

Nu a fost una ușoară. Comunicarea este limitată de coronavirus într-un județ în care accesul la Facebook nu este foarte dezvoltat. Este evidentă incapacitatea guvernării actuale de a combate această criză sanitară. Se vede în felul în care facem campanie. Am ajuns să ne fie teamă unii de alții, să nu mai ieșim la poartă fără să ne întrebăm ce știre o mai veni de la guvernanții PNL. În acest timp, președintele țării, care avea datoria să ne unească și să ne reprezinte curajul și demnitatea în fața acestei pandemii, nu contenește în a continua atacurile politice împotriva partidului nostru, pentru a-și crește propriul partid, PNL. Această criză a pătruns până în măduva românilor, iar PNL a reușit să ne distrugă până și cele mai de bază tradiții și obiceiuri. Ne este teamă să ne luăm în brațe persoanele iubite, familia. La fel cum PDL fura pe vremuri, PNL-ul le-a moștenit obiceiurile și ne-au furat libertatea. De Sfântul Nicolae ieșim la vot și ar trebui să-i facem domnului Orban un cadou, o surpriză din partea tuturor teleormănenilor.

– Toate partidele și-au lansat programele politice. Cum le comentați?

În singurul mod în care pot, cu educația pe care am primit-o și credința pe care o am de la Dumnezeu, Partidul Social Democrat este singurul care a venit cu soluții pentru români, pentru fiecare dintre noi, nu doar cu visele de preamărire ale unor interese de carton. Programul PNL este un furt al ideilor cu care PSD a venit în mass-media. Este program politic cu basculanta. Iei din marea de păreri câteva cu bascula și le descarci în presă. Nu are cap, nu are coadă, este o sumă de promisiuni si atât. Este evident și sunt șocat de nesimțirea acestor oameni, capacitatea cu care pot minți electoratul. Una e să identificăm împreună câteva idei comune, de bun simț, legate de români, alta este ca tu, puterea, să basculezi de la opoziție idei. Și aici mă refer la un lucru simplu, de bun simț: apar undeva, în programul liberal, nevoile românului de rând? Ale familiilor?

– Care sunt efectele acestor programe de guvernare și ce măsuri oferă pentru viitor?

Așa cum spuneam, trăim în „Guvernarea PeSeDe este de vina” și totusi numai PSD-ul poate să oprească acest tăvălug de mediocritate și minciuni. Datoria guvernamentală va depăși 100 de miliarde de euro la sfârșitul acestui an. Ce vom lăsa copiilor noștri? Cum le răspund Orban și Iohannis unor tineri care pornesc în viață? Pensiile și salariile de anul viitor? Planurile PNL vor adânci sărăcia din România, vor uita de regiuni ale țării care au nevoie de ajutorul statului. Guvernul PSD va fi, în primul rând, responsabil pentru oameni, niciodată firmelor sau, așa cum arată liberalii zilnic, clientelei lor politice.

– Ce le transmiteți românilor care vin la vot pe 6 decembrie?

Frați români, dragi teleormăneni, avem o șansă! Patru ani de acum încolo, nu vom mai avea alegeri la termen! Pe cine preferați să ne conducă? Este un calcul simplu legat de viitorul nostru, în măsura în care singurul partid care a performat în acest județ, care a făcut ceva pentru teleormăneni, este PSD. Este exclus să ne gândim la tăieri de pensii și salarii, insa această pandemie a arătat fața adevărată a liberalilor, iar măsurile lor sunt unele furate. În ce hal a ajuns PNL-ul, de a ajuns să fure de la PSD?
Suntem singura forță politică din Teleorman și interesul nostru este și al dumneavoastră.

 

4 Comments

 1. Partea buna este că Dragnea a demonstrat încă o data ca este jupânul județului.
  După ce le-a testat conștiințele în secretariatul din Teleorman, le-a promovat într-o poziție râvnită de multe doamne din PSD Teleorman- “model Studio”.
  Acum le rade pe sub mustață curtezanilor: „După mine, fraierii! !

 2. Sunt bune și videochatistele PSD&PPUSL, la ceva.
  Puterea “Ingrid” şi politica “AIda” sunt două surori gemene extrem de capricioase şi imprevizibile cu curtezanii lor. Taxează la minut!

 3. PSD-ul, chiar dacă este teleormănean , nu poate ieși din umbra Marelui Daddy respectiv din strânsoarea omului său puternic dintotdeauna.
  În „Iepoca” Dragnea prin promovarea unor personaje mai mult blonde decât talentate, a reușit să aducă România la nivelul județului nepereche, Teleorman.
  Protocronismul PSD & PPUSL nu este satisfăcut pe deplin: Teleormanul nu are prioritate nici de data aceasta!
  Fostele PSDiste Ingrid și AIda Iordache nu sunt primele “ corporatiste” din Sudio Arad care spun tâmpenii cu aerul nonșalant al celor care știu bine că la ei în alianță, nu contează atunci când e vorba de o blondă cu dotări de la natură.
  Un lucru este cert: în campania electorală din România găsești pe “rafturi” de la “ corporatiste” pentru o suta de euro, până la politicieni din cele mai vechi timpuri.

 4. Subordonatul Inculpatului din dosarul Belina, pișcă frâna, lasă matale ținutul de morală, voi leprele din PE-SE-DE sunteți ultimele care trebuie să dați povețe morale cuiva.
  La cât ați furat, la cât ați faultat această țară din toate pozițiile, la cât i-ați furat pe oameni, la câtă prostie ați diseminat în societate, crede-mă, ar fi trebuit să fiți șterși din istoria acestei țări pentru totdeauna sau trecuți acolo lângă cele mai abominabile personaje care au văduvit România de progres.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.