Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

În luna decembrie, APIA Teleorman va plăti toate subvenţiile aferente anului 2017

Pe lângă activitatea intensă pe care o depun lucrătorii APIA Teleorman pentru finalizarea plăţilor în avans aferente Campaniei 2017, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Teleorman va continua să plătească, începând cu 1 decembrie, celelalte subvenţii aferente anului 2017, astfel încât, fermierii şi producătorii agricoli să aibă în cont toţi banii ce le revin ca subvenţie, în anul 2017. Revenind la plăţile care se efectuează în prezent, trebuie să punctăm că din cele 18.191 de cereri unice de plată depuse în cadrul Centrului Judeţean Teleorman pentru anul 2017, până la această dată au fost autorizate plăţile în avans pentru un număr de 14.653 fermieri, reprezentînd 80,55 la sută din numărul total al cererilor unice de plată depuse.

Aşa cum se precizează în comunicatul de presă dat în acest sens de APIA Teleorman, până acum se califică pentru plata avansului un număr de 16.290 cereri pentru care se lucrează intens, astfel încât să fie autorizate toate plăţile în avans pentru toţi fermierii pînă la 30 noiembrie.

Avansurile reprezintă 70 la sută din plata nominală pe suprafaţă din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) şi 85 la sută din FEADR, respectiv Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (Gh.P.)

Leave a Comment

*

code