Social

Luna aceasta, bursa generală a locurilor de muncă în Teleorman

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele. Potrivit reprezentanţilor AJOFM, obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă. Participanţii la acest eveniment vor lua contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, vor participa la sesiuni de instruire despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie, şi se vor informa din materialele cu privire la măsurile active de ocupare, oferite de AJOFM Teleorman.

Serviciul Public de Ocupare asigură persoanelor interesate, în mod gratuit, următoarele măsuri active de ocupare: informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, stimularea mobilităţii forţei de muncă, bursa locurilor de muncă, caravana ocupării în mediul rural şi în comunităţile de etnie romă, completarea veniturilor salariale ale persoanelor care se încadrează în perioada când beneficiază de indemnizaţie de şomaj. Agenţii economici pot comunica locurile de muncă vacante, la numărul de tel./fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.