A lovit un om şi a fugit de la locul accidentului

Un bucureştean, care conducea duminică, 11 martie, un autoturism pe DN 52, pe raza localităţii Crângu, în directia de mers către municipiul Turnu Măgurele, s-a angajat în depășirea unui moped condus de un alexăndrean, care mergea în aceeași direcție, și din cauza nepăstrării unei distanțe laterale suficiente, l-a acroșat cu partea dreapta față, lovind conducătorul mopedului în piciorul stâng.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman, după producerea accidentului, conducătorul autoturismului nu a oprit la fața locului, continându-și deplasarea către Turnu Măgurele.

Oamenii legii au depistat autoturismul pe raza comunei Traian, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat căşoferul mopedului nu poseda permis de conducere, iar mopedul nu era înregistrat.
În urma impactului, conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambele persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând a se propune soluție prin Parchet. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code