Lotul ISU Teleorman, pe podium la etapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

Lotul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “A.D. Ghica” Teleorman a participat, în perioada 26-27 iulie, alături de echipajele din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Argeș, Giurgiu, Teleorman și Olt, la etapa zonală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situații de urgență. Pompierii militari teleormăneni s-au clasat, la finalul concursului ce a avut loc în județul Olt, pe locul al doilea, reușind să ocupe locuri fruntașe la toate probele din competiție.

Astfel, joi, 26 iulie, după festivitatea de deschidere a concursurilor, s-au desfășurat probele „Scara de fereastră” și „Ștafeta 4X100 de metri”, la care lotul teleormănean s-a clasat pe locul II, atât la general, cât și pe fiecare probă în parte, în timp ce vineri, 27 iulie, s-au desfășurat alte două probe, respectiv „Pista cu obstacole pe 100 de metri” și „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Potrivit reprezentanților ISU Teleorman, după cele două probe de vineri, 27 iulie, ce au avut loc pe Stadionul „1 Mai” din municipiul Slatina, pompierii teleormăneni au ocupat locul II la „Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă” și locul III la „Pista cu obstacole pe 100 de metri”.

 

 

Leave a Comment

*

code