Economie

Locurile de muncă pentru persoanele cu studii superioare, rara avis în Teleorman

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 26 septembrie 2014, începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Participanţii la acest eveniment vor lua contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, vor participa la sesiuni de instruire despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie, şi se vor informa din materialele cu privire la măsurile active de ocupare, oferite de A.J.O.F.M Teleorman.

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman, sunt înregistrate un număr de 92 locuri de muncă, puse la dispozitie de către 20 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, transporturi, confecţii textile, servicii şi comerţ. Pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt disponibile 72 locuri, pentru persoanele necalificate 19 locuri şi doar un loc pentru persoanele cu studii superioare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.