Sport

LNBF – etapa 18 – Vedetele de la Municipal Târgovişte la Alexandria!

Unul din cele mai aşteptate meciuri din acest sezon pentru pasionaţii de baschet din Alexandria este cel programat sâmbătă seara, în Sala Sporturilor. Echipa pregătită de Mădălin Piperea (locul 5, 28 de puncte) întâlneşte pe CS Municipal Târgovişte (locul 3, 29 de puncte), iar disputa se anunţă una foarte spectaculoasă. Chiar dacă gazdele sunt cotate cu şanse mici la victorie, mai ales că adversarele sunt “pe val” în acest retur, Voicu &co. vor să lase o impresie cât mai bună publicului alexăndrean. “Sperăm să facem un joc cât mai bun, chiar dacă echipa din Târgovişte s-a întărit mult în retur”, a spus una din titularele echipei din Alexandria, înaintea acestei întâlniri. În schimb, vicecampioana naţională are un moral foarte bun după victoria din ultimul joc, contra liderului ICIM Arad. Revenirea în lot a americancei Chrissy Givens (care a sezonul trecut a jucat la Arad), forma bună arătată de Lenita Sanford sau celelalte trei americance din lot, toate acestea coordonate de antrenorul Dan Fleşeriu, sunt atuurile unei echipe care n-a renunţat la gândul câştigării titlului naţional, deşi este cotată cu şansa a treia în acest sezon.

Pentru disputa de sâmbătă seara, echipa pregătită de Mădălin Piperea mizează pe sprijinul publicului local, care este aşteptat în număr cât mai mare, mai ales că interesul spectatorilor faţă de acest joc este unul pe măsură.

Jocul CS Baschet Teleorman Alexandria – CS Municipal Târgovişte se va disputa sâmbătă, 8 februarie, cu începere de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Alexandria. Programul complet al jocurilor etapei a 18-a în prima ligă naţională de baschet feminin este următorul:

– (7.02) Olimpia CSU Braşov – BCM Danzio Timişoara;

– (8.02) Phoenix Galaţi – Nova Vita Târgu Mureş;

– (8.02) Universitatea Cluj Napoca – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe;

– (8.02) CS Municipal Satu Mare – SCM CSS Craiova;

– (8.02) CSBT Alexandria – CS Municipal Târgovişte;

– (24.02) Universitatea CSM Oradea – Universitatea Alba Iulia;

– s-a jucat Rapid Bucureşti – UVG ICIM Arad, 44:91.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.